SMOOTHIES OP LOCATIE

blok Smoothies op smoothies bar huren

Wilt u uw personeel verrassen met iets gezonds? Of uw belangrijke vergadering starten met een heerlijke, energieke smoothie? Onze gezellige shakers staan klaar om voor u en uw gasten gezonde smoothies te serveren. Heeft u voorkeur voor bepaalde smaken? Laat het ons weten en wij bereiden ze met liefde voor u.


Lekker & gezond!

Uiteraard gebruiken wij vers fruit en biologisch afbreekbare bekertjes, rietjes en andere materialen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat onze producten gezond zijn voor u, maar ook voor het milieu. Proost op een overheerlijke en gezonde smoothie!

Prijzen

  • Smoothie v.a. € 7,50 p/st
  • Minimale afnamne 125 stuks
  • Bar medewerker € 45 /uur
  • Bar v.a. € 100
  • Transportkosten € 0,65 per km
Kies je bar
1 foto op de pagina van smoothie bar huren

Full service

Onze kracht zit in een full service barconcept. Als u bij ons een smoothie bar incl. barmedewerker(s) inhuurt, dan verzorgen wij alles tot in de puntjes.

Offerte aanvragen

Waarom smoothies?

Smoothies op locatie zijn een uitstekende aanvulling op elk evenement, en dat om meerdere redenen. Ze bieden niet alleen verfrissing, maar ook een gezonde optie voor uw gasten. Met vers fruit en biologische ingrediënten zorgen onze smoothies voor een smaakvolle en voedzame traktatie die bijdraagt aan het welzijn van uw gasten. Daarnaast geven ze een energieke boost, waardoor uw gasten langer actief en betrokken blijven.
Onze mobiele smoothiebar is flexibel en aanpasbaar aan elk evenement, van bedrijfsfeesten en beurzen tot bruiloften en familiedagen. Het professionele team achter de bar zorgt voor een soepele, snelle en vriendelijke service. Bovendien worden de smoothies geserveerd in biologisch afbreekbare bekers, wat een milieuvriendelijke keuze is en bijdraagt aan een duurzaam evenement.
Kortom, met smoothies op locatie biedt u uw gasten een gezonde en smakelijke ervaring, verhoogt u de energie en betrokkenheid, en kiest u voor een milieubewuste optie. Het is een win-win keuze voor elk type bijeenkomst!Smoothies op locatie in combinatie met onze diverse bars

Met onze uitgebreide bars en unieke smoothie service kunt u uw evenement naar een hoger niveau tillen. Onze diverse bars, geschikt voor elk type feest, kunnen perfect gecombineerd worden met onze gezonde smoothieopties. Of het nu gaat om een verfrissende onderbreking tijdens een drukke beurs, een energieke boost op een bedrijfsfeest, of een gezonde traktatie tijdens een familiedag, onze smoothies zijn altijd een hit. Wij bieden een breed scala aan smaken, bereid met vers fruit en gezonde ingrediënten, geserveerd in biologisch afbreekbare bekers. Met onze mobiele bars kunnen wij op elke locatie aan de slag, zodat uw gasten kunnen genieten van heerlijke smoothies en een uitstekende service. Laat ons uw evenement nog specialer maken met onze smoothies op locatie!