Home » Smoothies » Smoothie mogelijheden

Écht voor iedere gelegenheid

Een smoothiebar past overal en valt overal waar we komen in goede smaak. Verras uw winkelbezoekers, gasten, personeelsleden of welke gast dan ook met de lekkerste en gezondste smoothies van de Dreambar.

Goed functioneren begint bij een gezonde smoothie

Vaak zijn hele gezonde dingen niet zo heel lekker, maar een gezonde super smoothie is héérlijk! Vanaf de bereiding door onze gezellige en spontane smoothie-medewerkers tot het drinken van ons smoothie, het is in totaal een heerlijke beleving. Omdat onze smoothies worden gemaakt met een variatie aan gezonde ingrediënten wordt het immuunsysteem verbeterd. Als je dagelijks een complete balans van de juiste voedingstoffen binnenkrijgt, functioneert je hele lichaam beter. Dat wil toch iedereen?

Voor iedere gelegenheid

Onze smoothiebars kunt u naar eigen wens personaliseren. Stickers, foto´s of tekst? Alles is mogelijk om onze smoothiebars te laten aansluiten op uw beurs, feest of evenement. Samen met onze vormgever maken wij een digitaal voorbeeld om u een goed beeld te geven wat er mogelijk is en hoe het er uit komt te zien.