Home » Smoothies » Super gezond

Super gezond

Laat die frisdrank en koffie staan! laat uw bezoekers, gasten of medewerkers genieten van een super gezonde smoothie. Onze smoothies worden bereidt met natuurlijke, echte en voedingsrijke ingrediënten die veel vitamines en oliën bevatten die nodig zijn voor een gezonde voeding en de vetten zijn essentieel voor biologische functies en worden verbrand voor nieuwe energie.

Lekker in je vel

Vaak zijn hele gezonde dingen niet zo heel lekker, maar een gezonde super smoothie is heerlijk! Vanaf de bereiding door onze gezellige en spontane smoothie-medewerkers en ook het drinken van de smoothie is een échte beleving. Omdat onze smoothies worden gemaakt door een variatie aan gezonde ingrediënten wordt het immuunsysteem verbeterd. Als je dagelijks een complete balans van de juiste voedingstoffen binnenkrijgt, functioneert je hele lichaam beter.

Uw eigen smoothiebar

Onze smoothiebar kunt u naar eigen wens personaliseren. Stickers, foto´s of tekst? Alles is mogelijk om onze bars te laten aansluiten op uw beurs, feest of evenement. Samen met onze vormgever maken wij een digitaal voorbeeld om u een goed beeld te geven wat er mogelijk is en hoe het er uit komt te zien.