Smoothiebar huren?

Bij Dreambar kunt u een smoothiebar huren op locatie voor een evenement of feest. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt en ze kunnen genieten van kleurrijke smoothies. Omdat de smoothiebar is aan te passen naar een kleur naar keuze, past deze altijd op jouw event. Smoothies zijn niet alleen heel erg hip op dit moment, maar ook nog eens erg lekker en gezond. Ook een smoothiebar huren via Dreambar? Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Smoothiebar op locatie

Met de lichtgevende smoothie van de Dreambar is het drinken van een heerlijke gezonde smoothie even een momentje om weg te dromen. Onze smoothiebar is te plaatsen op iedere gewenste locatie en u en uw gasten te voorzien van mooie, lekkere en gezonden smoothies. Heeft u speciale wensen? Of wilt u een extra lange smoothiebar met extra bar personeel en hostess dan is dat uiteraard ook allemaal mogelijk.


Smoothie bar huren?

Laat uw personeel, bezoekers of klanten genieten van de lekkerste smoothies aan een van onze prachtige bars. Kiest u voor een stijlvolle witte bar? Of voor onze volledige LED bar die in te stellen is in iedere kleur voor een fantastische smoothie setting. Onze fruitige smoothie bar medewerkers zorgen ervoor dat de bar met decoratie er prachtig en smaakvol uitziet. Kijk live mee naar de bereiding van de lekkerste smoothies. Proef, beleef en geniet!

Smoothie bar personaliseren?

Onze bars kunt u naar eigen wens personaliseren. Stickers, foto´s of tekst? Alles is mogelijk om onze bars te laten aansluiten op uw beurs, sales meeting, of welke gelegenheid dan ook. Samen met onze vormgever maken wij een digitaal voorbeeld om u een goed beeld te geven wat er mogelijk is en hoe het er uit komt te zien.

Prijzen:

  • € v.a. 3,25 per smoothie
  • € 30,- p/u per bar medewerker
  • v.a. € 75,- bar huur
Bekijk onze verschillende barsVRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Gezond en voel de energie!

Laat die frisdrank en koffie staan! laat uw bezoekers, gasten of medewerkers genieten van een super gezonde smoothie. Onze smoothies worden bereidt met natuurlijke, echte en voedingsrijke ingrediënten die veel vitamines en oliën bevatten die nodig zijn voor een gezonde voeding en de vetten zijn essentieel voor biologische functies en worden verbrand voor nieuwe energie.

Lekker in je vel

Vaak zijn hele gezonde dingen niet zo heel lekker, maar een gezonde super smoothie is heerlijk! Vanaf de bereiding door onze gezellige en spontane smoothie-medewerkers en ook het drinken van de smoothie is een échte beleving. Omdat onze smoothies worden gemaakt door een variatie aan gezonde ingrediënten wordt het immuunsysteem verbeterd. Als je dagelijks een complete balans van de juiste voedingstoffen binnenkrijgt, functioneert je hele lichaam beter.

Écht voor iedere gelegenheid

Een smoothiebar past overal en valt overal waar we komen in goede smaak. Verras uw winkelbezoekers, gasten, personeelsleden of welke gast dan ook met de lekkerste en gezondste smoothies van de Dreambar.

Goed functioneren begint bij een gezonde smoothie

Vaak zijn hele gezonde dingen niet zo heel lekker, maar een gezonde super smoothie is héérlijk! Vanaf de bereiding door onze gezellige en spontane smoothie-medewerkers tot het drinken van ons smoothie, het is in totaal een heerlijke beleving. Omdat onze smoothies worden gemaakt met een variatie aan gezonde ingrediënten wordt het immuunsysteem verbeterd. Als je dagelijks een complete balans van de juiste voedingstoffen binnenkrijgt, functioneert je hele lichaam beter. Dat wil toch iedereen?

Verras uw  gasten met een gezonde smoothie

Heerlijk om de werkdag mee te beginnen, of geef uw beursbezoekers een gepersonaliseerde smoothie mee. Gewoon omdat het lekker gezond is.

Smoothie bar huren? Verras uw gasten met lekker gezonde smoothies.

  • Mooie lichtgevende smoothie bars
  • Vers fruit
  • Professionele mixers
  • Leuke smoothie medewerkers
  • Gezonde creaties