Smoothiebar huren?

Bij Dreambar kunt u een smoothiebar huren op locatie voor een evenement of feest. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt en ze kunnen genieten van kleurrijke smoothies. Omdat de smoothiebar is aan te passen naar een kleur naar keuze, past deze altijd op jouw event. Smoothies zijn niet alleen heel erg hip op dit moment, maar ook nog eens erg lekker en gezond. Ook een smoothiebar huren via Dreambar? Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Smoothiebar op locatie

Met de lichtgevende smoothie van de Dreambar is het drinken van een heerlijke gezonde smoothie even een momentje om weg te dromen. Onze smoothiebar is te plaatsen op iedere gewenste locatie en u en uw gasten te voorzien van mooie, lekkere en gezonden smoothies. Heeft u speciale wensen? Of wilt u een extra lange smoothiebar met extra bar personeel en hostess dan is dat uiteraard ook allemaal mogelijk.


Smoothie bars

Smoothies in combinatie met onze mooie lichtgevende design bar is een mooie, luxe en heerlijke beleving. Geniet, beleef en proef!

Lees meer..

Super gezond

Smoothies zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond. Onze shakers zorgen dat u en uw gasten de vitamines krijgen die ze nodig hebben.

Lees meer..

Onze smoothies

Proeven, shaken, experimenteren en nog is proeven. We stoppen pas bij de lekkerste smoothies, onze shakers hebben de lekkerste creaties voor u.

Lees meer..

Mogelijkheden

Beurs, bedrijfsfeest, winkelopening of wat voor gelegenheid dan ook? Een smoothie drinken is hip! Geniet van onze heerlijke en gezonde smoothies.

Lees meer..

Verras uw  gasten met een gezonde smoothie

Heerlijk om de werkdag mee te beginnen, of geef uw beursbezoekers een gepersonaliseerde smoothie mee. Gewoon omdat het lekker gezond is.

Smoothie bar huren? Verras uw gasten met lekker gezonde smoothies.

  • Mooie lichtgevende smoothie bars
  • Vers fruit
  • Professionele mixers
  • Leuke smoothie medewerkers
  • Gezonde creaties

Lekker gezonde smoothies op uw evenement?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen? Klik hier