ONZE MEDEWERKERS


Onze bar toppers werken met veel plezier en enthousiasme op uw feest en evenement. Van klein intiem privé feest tot groot zakelijk evenement, wij staan voor u en uw gasten klaar.

Wij werken met veel plezier

Het team van de Dreambar bestaat uit gezellig en representatieve medewerkers die ervoor zorgen dat u en uw gasten een fantastische bar ervaring beleven. Of het nu gaat om een heerlijk bakje koffie of een kleurrijke cocktails, wij zorgen voor een lach op uw gezicht. Onze bar medewerkers hebben passie voor het werk en dat ziet u terug op uw feest of evenement.

witte bar met bloemen en een koffie machine met een barista

Flexibel inzetbaar

Onze medewerkers zijn flexibel en breed inzetbaar, niks is te gek. Onze team bestaat uit medewerkers met vele kwaliteiten op horeca gebied en daardoor hebben wij voor elke opdrachten de geschikte bar medewerker op uw feest of evenement.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen waar wij u mee kunnen helpen? Dan horen wij dit graag, naast de inzet van onze bar medewerkers hebben wij nog veel meer in huis om u te helpen en ondersteunen in de organisatie van uw feest en evenement. Met onze ervaring in het organiseren bent u bij ons aan het juiste adres.