MOCKTAILS

Pagina blok cocktails op cocktailbar huren 1

Onze cocktails en mocktails zijn altijd een hit bij de gasten. Het drinken van een cocktail roept fijne herinneringen op, zoals een vakantie of een gezellige avond met vrienden. Door een cocktailbar met heerlijke cocktails te huren, zorgen wij ervoor dat uw gasten een onvergetelijke avond hebben. Geen alcohol? Geen probleem! Onze cocktailshakers serveren ook smaakvolle alcoholvrije cocktails.


Mocktails zijn altijd een succes!

Passie, professionaliteit, ervaring en gastvrijheid zijn de ingrediënten die onze shakers in zich hebben. Deze mix van belangrijke eigenschappen zorgen ervoor dat u en uw gasten een geweldige bar beleving ervaren.

Prijzen

  • Cocktails | € 5,50 p.st
  • Mocktails | € 5,50 p.st
  • Cocktailshaker | € 45 /uur
  • Transportkosten | € 0,65 /km
Kies je bar

All-in service

Onze kracht ligt in ons full-service barconcept. Huur bij ons een cocktailbar inclusief cocktailshaker en wij regelen alles tot in de kleinste details. Van glaswerk en ijs tot verse ingrediënten en servetten.

ONZE COCKTAILS


Om het eenvoudig te houden voor u en uw gasten, hebben wij zes populaire en smakelijke cocktails geselecteerd. Ons advies is om vier van deze cocktails te kiezen en deze aan uw gasten aan te bieden tijdens uw feestavond.

Waarom Deze Cocktails?

Het antwoord is simpel. Iedereen kent deze cocktails en vindt ze lekker. Als u kiest voor onbekende cocktails, zult u merken dat gasten deze misschien wel bestellen, maar uiteindelijk niet opdrinken. Dit is zonde van het geld en van de hoeveelheid die u heeft aangeschaft.
Door te kiezen voor bekende klassiekers, zorgt u ervoor dat uw gasten tevreden zijn en optimaal kunnen genieten van uw feest! Daarnaast bieden wij ook alcoholvrije varianten aan, zodat iedereen kan meegenieten van de feestvreugde.

Geniet van Populaire Cocktails op uw feest. Heeft u andere wensen? Laat het ons wensen! Houd er rekening mee dat hier mogelijk extra kosten aan verbonden kunnen zijn.

Foto van onze cocktails website