Magische bar huren

Mobiele bar catering met onze magische bubbels op uw feest of evenement? Dreambar verzorgt mooie lichtgevende bars inclusief personeel & magische bubbels voor u en uw gasten. U huurt bij ons totale barcatering wat is in te zetten op ieder gewenst evenement. Heeft u speciale wensen of wenst u een offerte op maat? Dan horen wij dit graag. Lees hieronder meer over onze lichtgevende bars, magische bubbels, verschillende magische flessen en ons totaalconcept. Ook een verlichte magische bar huren voor uw evenement? Vraag vandaag nog een vrijblijvende een offerte aan.

Prijzen

v.a. € 75,- per bar
v.a. € 10,95 per fles
€ 27,50 per bar medewerker

BEKIJK ONZE VERSCHILLENDE BARSOfferte aanvragen?

Magische bar op locatie

De magische bars van Dreambar zijn mobiel en in te zetten op iedere gewenste locatie. Geniet van de mooie magische kleuren in combinatie met de magie van ons flessen wat u terug ziet en proeft in uw glas. Wij werken veel met kleuren om u en uw gasten de ultieme sfeerbeleving te laten ervaren. Maak uw evenement compleet met de Magische bar van Dreambar en geniet van onze magische bubbels.


Magische bar

Onze magische lichtgevende bars zorgen voor de ultieme sfeerbeleving op uw evenement. Combineer onze barelementen en geef ze de kleur dat past op uw evenement.

Lees meer

Magische bubbels

Ervaar de magische bubbels op uw evenement. Prachtige lichtgevende flessen met het sensationeel magische parelmoer effect wat u terug ziet in uw glas. Verras uw gasten!

Lees meer..

Verschillende flessen

6 unieke magische flessen, met ieder zijn eigen magische kleur. Van een heerlijk fruitige licht zoete frizzante tot een zachte premium Vodka. Uiteraard is er ook een alcoholvrije variant 0%.

Lees meer..

Geniet en beleef..

Maak uw bedrijfsborrel, winkelopening, gala, theatervoorstelling of welk evenement dan ook bijzonder met de magische bubbels van de Dreambar. Deze zacht mousserende wijn gemaakt van de Anchelota en de Fontana druif heeft een heerlijke smaak. Door het fluwelen parelmoer effect ontstaat er iets wonderlijks in uw glas wat u echt moet beleven.

Fascinerende kleuren

De Dreambar biedt u verschillende magische variaties aan. Van felroze tot vulkanisch oranje. Welk kleur past er bij uw feest of evenement? De kleuring die gebruikt wordt is niets meer dat de kleuring in de foodsector bij bijvoorbeeld M&M´s. Geen zorgen, u merkt niets van het drinken van dit speciale effect en het is absoluut niet schadelijk.

Uw flessen laten personaliseren?

Naast het personaliseren van onze bars is het ook mogelijk om de magische flessen te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een magisch gepersonaliseerd bedrijfsgeschenk voor uw klanten of voor de opening van een nieuw kantoor? Een magische gepersonaliseerd cadeau met een hoge waarderingsfactor, alles is mogelijk bij de Dreambar!

100% natuurlijke

Deze heerlijke fruitbeleving is gemaakt van 100% natuurlijke producten. Het rijpingsproces vindt plaats in een roestvrijstalen opslag voor de perfecte smaakbeleving. De combinatie van witte wijn, het fijnste van de druiven afkomstig bij de Middellandse Zee en champagne resulteert tot een héérlijke smaak.

Unieke smaakbeleving

Geniet van deze heerlijke mousserende witte wijn met een aantrekkelijk effect van kleurstof en fijne en aanhoudende parelvorming. Kortom sprankelend in de mond, fruitig, half zoet, fris en licht zuur. Beleef het zelf en geniet van deze heerlijk smaak.

Eigenschappen

  • Wijnsoort: Cava
  • Alcoholgehalte: 8%
  • Inhoud: 750ml
  • Druif
    • Ancelota & Fortana
    • Moscato

Welke magische bubbel past er op uw evenement?

Klik op een fles om meer te weten over onze magische bubbels.