Verlichte Cocktailbar huren

Een verlichte cocktailbar huren doet u bij Dreambar. Passie, professionaliteit, ervaring en gastvrij zijn de ingrediënten die onze cocktailshakers in zich hebben. De mix van deze belangrijke eigenschappen zorgen voor een unieke cocktailbeleving en ervaring op uw feest of evenement. Onze shakers zien er goed uit en zijn sociaal sterk, dit zorgt ervoor dat het bestellen en het drinken van onze cocktails een ware beleving is! Ook een cocktailbar huren voor jouw feest? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Cocktailbar op locatie

Met onze stijlvolle en professionele cocktailbars zullen onze leuke, gezellige en goed opgeleide cocktailshakers u en uw gasten verwennen met de lekkerste cocktails die worden bereid op unieke wijze. Hou jij van een heerlijke Mojito of ga je juist voor een hippe Cosmopolitan. Wij zorgen er voor dat je altijd kunt genieten van je favoriete cocktail. Met onze totaalpakketten bieden wij een volledige service aan. Onze unieke verlichte cocktailbars geven uw feest en evenement een exclusieve uitstraling. De kleur is geheel naar wens aan te passen waardoor deze altijd past bij de rest van de decoratie op locatie.


Bars & Prijzen

Dreambar heeft mooie, stijlvolle en verlichte cocktailbars waar u en uw gasten de lekkerste cocktails aan kunnen bestellen.

Lees meer..

Cocktails & Prijzen

Passie, ervaring, smaak en beleving! Dit vind u allemaal terug in de cocktail die onze shakers voor u en uw gasten maken.

Lees meer..

Sfeerimpressie

Bekijk hier foto´s van onze evenementen. Onze enthousiaste cocktailshakers staan klaar om u en uw gasten te entertainen.

Lees meer..

Offerte aanvragen?

Onze cocktails zijn heerlijk, onze bars zijn prachtig en onze prijzen zijn betaalbaar. U bent bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Passie in ons werk!

Cocktail catering op maat zoals u dat wilt. Wij delen graag onze passie en ervaring met u om er samen een geslaagd en fantastisch evenement van te maken.

U huurt uw cocktailbar bij Dreambar!

  • stijlvolle bars
  • luxe bar decoratie
  • mooi glaswerk
  • leuke cocktailshakers
  • top ingrediënten
  • vers fruit
  • a merk dranken