Cocktailbar huren?

Een cocktailbar huren doet u bij Dreambar. Passie, professionaliteit, ervaring en gastvrijheid zijn de ingrediënten die onze cocktailshakers in zich hebben. De mix van deze belangrijke eigenschappen zorgen voor een unieke cocktailbeleving en ervaring op uw feest of evenement. Onze shakers zien er goed uit en zijn sociaal sterk, dit zorgt ervoor dat het bestellen en het drinken van onze cocktails een ware beleving is! Ook een cocktailbar huren voor jouw feest? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bij u op locatie

Met onze stijlvolle en professionele cocktailbars zullen onze leuke, gezellige en goed opgeleide cocktailshakers u en uw gasten verwennen met de lekkerste cocktails die worden bereid op unieke wijze. Hou jij van een heerlijke Mojito of ga je juist voor een hippe Cosmopolitan. Wij zorgen er voor dat je altijd kunt genieten van je favoriete cocktail. Met onze totaalpakketten bieden wij een volledige service aan. Onze cocktailbars geven uw feest en evenement een exclusieve uitstraling.


Wat is een cocktail precies?

Een cocktail is een mix van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en één alcohol moet bevatten. Veel gebruikte ingrediënten voor cocktails zijn gedistilleerde dranken, likeuren, siropen, vruchtensappen en soms koolzuurhoudende frisdranken.

Wij maken de perfecte cocktail

  • variërend cocktailaanbod
  • wij werken altijd met verse ingrediënten voor de beste smaak en beleving
  • de presentatie van de cocktails is al een sensatie
  • wij gebruiken altijd voldoende ijs, het belangrijkste ingrediënt!
  • wij letten op de kleinste details

Prijzen:

  • v.a. € 5,50 per cocktail
  • € 35,- p/u per cocktailshaker
  • v.a. € 75,- bar huur
Bekijk onze verschillende barsVrijblijvende cocktailbar offerte aanvragen?

Onze cocktails

Standaard hebben wij onderstaande cocktails in ons assortiment. Heeft u andere wensen? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij dat deze ingrediënten in huis worden gehaald.