Champagnebar huren?

Champagne schenken op uw feest? Bubbels mogen niet ontbreken op iedere denkbare gelegenheid. Met onze diverse bars kunnen wij u onze champagne service op uw feest, beurs of evenement in stijl aanbieden. Onze enthousiaste bar medewerkers staan voor u klaar en serveren uw bubbels op leuk, gezellig en professionele wijze. Lees hieronder meer informatie over onze bars en prijzen. Ook een champagnebar huren voor uw evenement?  Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Champagnebar op locatie

Maak uw feest, beurs of evenement compleet met de stijlvolle champagne bars van Dreambar. Onze bars zijn te plaatsen op iedere gewenste locatie en zal ervoor zorgen dat u en uw gasten de ultieme sfeer beleving ervaren. Champagne is al een eyecatcher op zich, maar met onze mooie bars en decoraties maakt u uw gelegenheid echt compleet.


Champagne bar huren?

Geniet van de heerlijkste bubbels aan de stijlvolle en/of lichtgevende bars van Dreambar en geef uw feest/event een sfeervolle & glamoureuze uitstraling. We hebben verschillende bar keuzes om aan uw wensen te voldoen.

Heeft u specifieke wensen en wenst u een aanpak op maat? Wij denken en organiseren graag met u mee.

Champagne bar personaliseren?

Onze bars kunt u naar u eigen wens personaliseren. Stickers, foto´s of tekst? Alles is mogelijk om ervoor te zorgen dat uw champagnebar een onuitwisbare indruk achterlaat. Samen met onze vormgever maken wij een digitaal voorbeeld om u een goed beeld te geven wat er mogelijk is en hoe uw bar er precies uit komt te zien.

Prijzen:

  • v.a. € 75,- bar huur
  • € 30,- p/u per bar medewerker
  • Champagne prijzen op aanvraag
BEKIJK ONZE VERSCHILLENDE BARSVRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN ?

De champagne dreambar op uw feest of evenement?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen? Klik hier.