Champagnebar huren?

De mobiele Dreambar champagne catering met onze heerlijke bubbels op uw feest of evenement? Dreambar verzorgt mooie lichtgevende bars inclusief champagnes voor u en uw gasten. Onze enthousiaste bar medewerkers staan voor u klaar en serveren uw bubbels op professionele wijze. Lees hieronder meer informatie over onze bars, bubbels, keuze aan flessen en het totaal concept. Ook een champagnebar huren voor uw evenement?  Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Champagnebar op locatie

Maak uw feest of evenement compleet met de stijlvolle champagne bars van Dreambar. Onze lichtgevende bars zijn te plaatsen op iedere gewenste locatie en zal ervoor zorgen dat u en uw gasten de ultieme sfeer beleving ervaren. De champagnebar is al een eyecatcher op zich, maar met onze bar decoratie en unieke cubes achter de bar maakt u uw feest compleet met een luxe uitstraling.


Luxe bars

Bij een heerlijke en chique bubbel hoort natuurlijk een mooie stijlvolle bar. Dreambar heeft als enige in Nederland en België prachtige design bars die worden verlicht in elke kleur dat u wenst. Ook ideaal voor buiten gebruik.

Lees meer

Unieke bubbels

Geniet van heerlijke bubbels aan onze champagnebar. Dreambar heeft gekozen voor bubbels met een fantastische uitstraling. Geniet van deze mousserende concepten en laat u verrassen.

Lees meer..

Uw wensen

Dreambar zorgt voor luxe & glamour op uw evenement. Onze champagne service is op maat en helemaal in stijl van uw wensen. Ervaar, beleef en geniet in luxe sferen met de lekkere bubbels.

Lees meer..

Totaal concept

Wij verzorgen complete champagne catering op uw evenement. Luxe bars, mooie champagne glazen en de luxe en glamour sfeer die hoort op uw feest. Uiteraard zijn onze prachtige hostesses u ook graag van dienst.

Lees meer..

Stijlvol bubbels drinken?

Onze fantastische lichtgevende design bar zorgt voor luxe en glamour op uw feest of evenement.

De champagne dreambar op uw feest of evenement?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen? Klik hier.