CHAMPAGNE SERVICE OP UW FEEST OF EVENT?

Heeft u of uw bedrijf iets te vieren? Wilt u aan het begin van uw feest toosten op iets moois of ontvangt uw gasten in stijl? Dan mag champagne natuurlijk niet ontbreken op uw feest. Wij serveren de lekkerste bubbels bij u op locatie en onze enthousiaste medewerkers staan voor u en uw gasten klaar met heerlijk bubbels.


Champagne is altijd goed

Maak uw feest compleet met onze Champagne service en verras uw gasten met heerlijk bubbels. U kunt onze champagne service combineren met onze andere bar concepten om er zo voor te zorgen dat uw gasten niks te kort komen.

Prijzen

  • Champagne         prijs o.a.
  • Bar medewerker  € 45 /uur
  • Bar v.a.                 € 75
  • Transportkosten € 0,65 per km
Kies je bar

Full service

Onze kracht zit in een full service barconcept. Als u bij ons een champagnebar incl. barmedewerker inhuurt, dan verzorgen wij alles tot in de puntjes. Van glaswerk tot garnering.

CHAMPAGNE SERVICE

Kiest u voor onze Champagne service dan doen wij dat in stijl. Heeft u al een mooi bar gezien waaraan wij dit mogen verzorgen? Met bubbels scoort u altijd bij uw gasten en wij zullen er voor zorgen dat niemand iets te kort komt. Wist u dat wij met onze mobiele bars op elke locatie kunnen komen? Wij staan graag voor u klaar om er samen een fantastisch feest van te maken.

Moët & Chandon, Piper – Heidsieck, Don Perignon, Veuve Clicquot of Pommery. Eén voor één heerlijk bubbels en fantastische merken. Wat mogen wij voor u schenken op uw feest?

2 witte koelers en 3 flessen Moet & Chandon ICE op een tafel

CHAMPAGNE SERVICE OP UW FEEST?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de champagne service kan verzorgen op uw feest? Wij zorgen dat dit in stijl word georganiseerd en dat uw gasten kunnen genieten van de heerlijke bubbels.

ONZE BEDRIJVEN

Wist u dat wij nog meer bedrijven hebben dan alleen de Dreambar. Wellicht kunnen wij u ook met onze andere diensten helpen op uw feest.