BIER, FRIS & WIJN CATERING OP UW FEEST?

Eén van onze populaire bar concepten is de Bier, Fris & Wijn all-in catering. Met deze volledig verzorgde service zit u altijd goed bij uw gasten. Wij hebben een zeer breed A-merk assortiment zodat er voor iedereen wat te drinken is. Onze Bier, Fris & Wijn catering is een all-in concept wat betekend dat u zelf niks meer te hoeft te regelen. Maar mochten er speciale wensen zijn vanuit u of één van de gasten? Laat het ons dan weten en wij regelen het voor u.


Geniet van heerlijke drankjes

Wij serveren u uitsluitend A-merk dranken met alles erop en eraan. Denk aan mooi glaswerk, rietjes, ijsklontjes, servetjes, garnering etc. Wij bieden u een full service pakket, zodat u en uw gasten niets te kort komen. Onze gezellige en professionele barmedewerkers staan voor u klaar!

Prijzen

  • Bier, Fris & Wijn   € 3,75 p.p/u
  • Minimale afname 50 pers , 4 uur
  • Bar medewerker  € 45 /uur
  • Bar v.a.                 € 75
  • Transportkosten € 0,65 per km
Kies je bar

Full service

Onze kracht zit in een full service barconcept. Als u bij ons het BFW-pakket incl. barmedewerker(s) inhuurt, dan verzorgen wij alles tot in de puntjes.


BIER, FRIS & WIJN CATERING

Dit concept past op elk feest, van bedrijfsborrel tot bruiloft. Op elke feest zijn dit de hardlopers en mag dus zeker niet ontbreken. Wij serveren uitsluitend A-merk dranken en zorgen daarbij voor voldoende ijs, garnituren en schenken wij de dranken uit in luxe glaswerk. Kortom wij regelen alles tot in de puntjes.

Heeft u onze ruime keuze aan bars al gezien? Klik hier om ze allemaal te bekijken.

Onze Bier, Fris & Wijn catering kunt u combineren met al onze bars. Afhankelijk van het aantal gasten zullen wij zorgen voor één of meerdere bar medewerkers. Onze bar medewerkers zorgen niet alleen voor het inschenken van de dranken maar zorgen er ook voor dat de bar netjes blijft, de glazen worden opgehaald en alles rondom de bar ook schoon blijft.

Verschillende foto's met daarop de bars van de Dreambar

BIER, FRIS & WIJN CATERING OP JE FEEST?

Organiseer je binnenkort het bedrijfsfeest, of gaan jullie trouwen? Misschien ben je wel jarig of geef je zo maar een feest omdat het kan. Wat voor gelegenheid het ook is, onze Bier, Fris & Wijn catering kan niet ontbreken. Waarom zelf alles inkopen en regelen als wij het voor je kunnen doen? Kiest voor gemak en geniet zelf van je eigen feest.

ONZE BEDRIJVEN

Kunnen wij je nog ergens anders mee helpen? Wat dacht je van onze luxe stijlvolle casinotafels met croupier. Of wil je dat er foto’s gemaakt worden op je feest? Kies dan voor onze fantastische Magische Fotospiegel. En of dat nog niet genoeg is hebben wij ook nog heel veel Luxe Lichtletters om je tuin, locatie of magazijn nét dat extra sfeertje te geven.