BIER, FRIS & WIJN CATERING

new Blok met 4 fotos voor pagina bier fris wijn service

Een van onze meest populaire barconcepten is de Bier, Fris & Wijn all-in catering. Met deze volledig verzorgde service zit u altijd goed bij uw gasten. We bieden een breed assortiment van A-merken, zodat er voor iedereen iets te drinken is. Onze Bier, Fris & Wijn catering is een all-in concept, wat betekent dat u zelf niets meer hoeft te regelen. Heeft u of een van uw gasten speciale wensen? Laat het ons weten, en wij regelen het voor u.


Volledig ontzorgt!

Wij bieden een full-service drankpakket, compleet met A-merk drankjes, mooi glaswerk, rietjes, ijsklontjes, servetten en garnering. Onze professionele en gezellige barmedewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Prijzen

  • Bier, Fris & Wijn   € 3,75 p.p/u
  • Minimale afname 50 pers , 4 uur
  • Bar medewerker  € 45 /uur
  • Bar v.a.                 € 75
  • Transportkosten € 0,65 per km
Kies je bar
Fris uai

Full service

Onze kracht zit in een full service barconcept. Als u bij ons het BFW-pakket incl. barmedewerker(s) inhuurt, dan verzorgen wij alles tot in de puntjes.

Offerte aanvragen

BIER, FRIS & WIJN CATERING

Heeft u andere wensen? Dan horen wij dat graag.

DREAMBAR MENU KAART 2023

Perfect voor elk feest

Dit concept is ideaal voor elk type event, van bedrijfsborrel tot bruiloft. Deze toppers mogen op geen enkel feest ontbreken. Wij serveren uitsluitend A-merk dranken en zorgen daarbij voor voldoende ijs, garnituren en luxe glaswerk. Kortom, wij regelen alles tot in de puntjes.

Bier, Fris & Wijn catering

Onze Bier, Fris & Wijn catering past perfect bij al onze bars. Afhankelijk van het aantal gasten zorgen wij voor één of meerdere bar medewerkers. Onze bar medewerkers schenken niet alleen de dranken in, maar zorgen er ook voor dat de bar netjes blijft, de glazen worden opgehaald en alles rondom de bar schoon blijft. Zo kunt u optimaal genieten van uw feest, zonder zorgen over de drankvoorziening.