BAR VERHUUR | PRIJZEN

ONZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 21% BTW


Ontzorgd worden op uw eigen feest?
Wij regelen dit graag voor u. Met ons all-in barconcept verzorgen wij alles van a tot z. Kies een gewenste bar en het drankenpakket en wij zorgen voor de voorbereiden, op- en afbouw, glazen, koelkast(en), bar decoratie, genoeg voorraad, ijs etc. Kortom u en uw gasten komen niks te kort en kunnen genieten van geweldig feest.

ALL-IN AFNAME

↓ Deze prijzen zijn alleen geldig bij afname personeel & dranken.

ALL-IN AFNAME

↓ Deze prijzen zijn alleen geldig bij afname personeel & dranken.

LOSSE BAR HUREN?

↓ Dit is de prijs als u enkel en alleen de bar wilt huren.

LOSSE BAR HUREN?

↓ Dit is de prijs als u enkel en alleen de bar wilt huren.

ONZE BAR MOGELIJKHEDENBAR VERHUUR

Wij weten als geen ander dat het erg belangrijk is om een mooie bar in te huren op uw feest. Daarom hebben heeft de Dreambar gekozen voor een breed assortiment bars zodat er altijd wel iets voor u tussen zit. Gaat uw voorkeur uit naar een groot en opvallende bar? Of past een klein intiem barretje meer op uw feest? Graag komen wij met u in gesprek om te bespreken wat er het beste past op uw feest.

Maak kennis met onze Three Sixty LED bar. Dit is een pareltje in ons assortiment en omdat het een echte eye catcher is zal het zeker opvallen op uw feest. Is dit iets wat past op uw feest?

Ronde led bar in de kleur roze op een houten vloer onder een tent op een bruiloft feest

MOBIELE BAR INHUREN OP JE FEEST?

Op zoek naar een Cocktail bar of een Koffie bar? Wat dacht u van een gezonde Smoothie bar? Bij ons is alles mogelijk op het gebied van bar verhuur en wij regelen het graag voor u. Wist u dat u bij ons mooie en professionele bars huurt die op elke gewenste locatie te plaatsen zijn. Als u voor een bar van de Dreambar kiest dan gaat u voor kwaliteit. Onze bars zijn met oog op detail ontworpen en worden zeer goed onderhouden.

ONZE BEDRIJVEN

Naast ons bar verhuur bedrijf hebben wij nog meer dat wellicht interessant voor u is. Wij zijn namelijk ook eigenaar van Royal Casino Company, de Magische Fotospiegel en verhuren wij prachtige Luxe Lichtletters. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze algemene website genaamd BE OUR GUEST EVENTS vind u meer informatie over onze unieke en mooie diensten.