BAR HUREN MET PERSONEEL


Welkom bij de Dreambar. Of u nu een intiem privé feest, een personeelsfeest of een groots bedrijfsfeest organiseert, wij bieden u de perfecte oplossing om uw gasten te verwennen met een professionele barervaring. Bij ons kunt u niet alleen een stijlvole bar huren, maar ook ervaren barpersoneel dat garant staat voor uitstekende service. Ons team van kundige bartenders en gastvrije medewerkers zorgt ervoor dat uw gasten kunnen genieten van de beste drankjes en een onvergetelijke ervaring.


Waarom een bar huren met persooneel op uw feest?

Staat u op het punt een onvergetelijk evenement of bedrijfsfeest te organiseren? En wilt u zich niet te veel zorgen maken over de drankencatering? Dan is het huren van één van onze mobiele bars met barpersoneel de perfecte oplossing.

Ervaren barpersoneel

Een stijlvol ingerichte bar is een smaakvolle eyecatcher op uw evenement. Het ervaren barpersoneel van de Dreambar zorgt voor de heerlijkste drankjes voor uw gasten. De hele avond door worden zij voorzien van exclusieve en smaakvolle drankjes. Ontspan met uw favoriete drankje in uw hand en geniet van het evenement.

Onvergetelijke indruk

Wij zorgen ervoor dat de drankencatering vlekkeloos verloopt. Met een mobiele bar en professioneel personeel laat u een onvergetelijke indruk achter en voorkomt u stress. Creëer een unieke en gezellige sfeer met een mobiele bar – een garantie voor succes op ieder feest of evenement.

Volledige ontzorging op uw eigen feest of evenement.

Wanneer u een mobiele bar met personeel huurt, krijgt u een totaalpakket en wordt alles voor u geregeld. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inkopen van drank, glaswerk of ingrediënten.

Wat is inbegrepen?

 • Ervaren en gastvrije barmedewerkers
 • Een complete en stijlvolle mobiele bar
 • Dranken van topmerken
 • Bar decoratie
 • Garnering
 • Alle benodigde materialen, zoals glaswerk en ijsblokjes.

Met dit alles-in-één pakket kunt u zonder stress genieten van uw evenement!

Dranken catering voor alle feesten en events.

Wij helpen bedrijven en particulieren graag om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Met onze complete drankencatering service hoeft u of uw bedrijf zich geen zorgen te maken over de details.

Geen stress!

Geniet van de lovende reacties over het geweldige evenement en bespaar uzelf een hoop stress. Laat het regelen, plannen en verloop van de avond aan ons over. Ontspan met een heerlijke drankje in de hand, terwijl wij ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen enkel evenement is ons te gek.
Kies voor de Dreambar en beleef een zorgeloos feest of evenement.

Waarvoor kun je ons inschakelen?

 • Productlanceringen
 • Bedrijfsfeesten
 • Personeelsborrels
 • Privé feesten
 • Bruiloften
 • Presentaties
 • Beurzen
 • Ceremonies

Waarom kiezen voor een bar met personeel op uw feest?

Een bar huren bij Dreambar met leuk en gezellig barpersoneel brengt talloze voordelen met zich mee. Onze ervaren barmedewerkers zetten zich volledig in om uw gasten te ontzorgen, waardoor zij zonder zorgen van het evenement kunnen genieten. Van het voorbereiden van overheerlijke drankjes tot het bieden van een vriendelijke en attente service, ons team zorgt ervoor dat elk detail klopt.

Ontspannen sfeer

Hierdoor ontstaat een ontspannen sfeer waarin uw gasten zich volledig op hun gemak voelen. Bovendien hoeft u zich als organisator geen zorgen te maken over logistieke problemen of het toezicht houden op de bar, zodat u zelf ook ten volle kunt genieten van het evenement.

Uitstekende service

Met de Dreambar krijg je niet alleen uitstekende drankencatering, maar ook een hoog niveau van service dat uw evenement naar een hoger plan tilt.